Nøttebu på Gautefall

Nøttebu på Gautefall

Nøttebu har innlagt vann, og har dusj og wc. 7 sengeplasser, inkl. dyner og puter.

Kjøkkenet er nytt med oppvaskmaskin, kaffetrakter, vannkoker, vaffeljern og servise til 10 personer. Bruksanvisninger til komfyr og oppvaskmaskin ligger i kjøkkenskuff.

Hytta er ellers utstyrt med oppvaskmiddel, vaskemidler og toalettpapir. 

Det er ved på hytta.

DETTE MÅ DU SELV TA MED: Sengetøy, oppvaskhåndkle-/kluter, og evt. stearinlys, servietter, duker, fyrstikker, tennbriketter.  
VIKTIG:
Det er stoppekran for vann ved siden av varmtvannsberederen på wc. Den må åpnes når du kommer, og stenges når du drar.

HUSK FØR DU DRAR: Sjekk at kontaktene til kaffetrakter, vannkoker og TV er dratt ut. Kjøleskapet skal alltid stå tilkoblet. Panelovnene skal stå på 15 grader. Peisen tømmes for aske. Vedovnen kan tømmes av neste leier hvis den ikke er slukket. Fyll opp vedkassen i hytta og på verandaen. Ved ligger under hytta. 

Husk at vi alle er medeiere i hytta, og har ansvar for å holde den i orden. Vi vasker og rydder etter oss, slik at det er hyggelig for neste leier å komme hit. Oppvaskmaskinen skal tømmes. Om noe er blitt skittent, så tas dette med hjem for å vaskes, og leveres sammen med nøkkelen.

Veibeskrivelse – det er vei helt frem:
Gautefall (Se kart for veibeskrivelse –Kart til Nøttebu på Gautefall): Det er 15 mil dit. Ca. 2 1/2 t i kjøretid. Kjør E 18 mot Kragerø, eller ta av mot Porsgrunn. Så videre mot Drangedal, og derfra er det ca. 2 1/2 – 3 mil. 500m fra innkjøringen til hotellet står det et skilt med Bleika på inn til venstre. Lås opp porten. Ca 100 m opp i bakken, første vei til høyre. Det er andre hytta på venstre side. Grå med røde vindskier.

 Gautefall turisthotell, og alpinanlegget ligger ca. 1 km unna, så her er det gangavstand.
 

VIPPS: 522430 (Hytteutleie Fagforbundet Øyene)


Bildegalleri av Nøttebu – Trykk på et bilde under, og naviger ved å trykke på bildets høyre og venstre side.