Pressemelding fra Fagforbundet:

Angående Giske-saken og to av Fagforbundets medlemmer

-Vi beklager at våre to kvinnelige medlemmer har kommet i en situasjon som de ikke selv har ønsket. For oss er det viktig at de to blir ivaretatt på best mulig vis. Vi er er sikre på at Fagforbundet i Oslo og den lokale fagforeninga vil bidra til dette, sier Fagforbundets nestleder, Sissel M. Skoghaug.

-Fagforbundet deltar ikke i et politisk spill i denne saken. Vi har 17.000 tillitsvalgte som står sammen for våre medlemmers interesser. Våre tillitsvalgte jobber på den enkelte arbeidsplass, på kommunalt, regionalt og nasjonalt nivå. Alle disse tillitsvalgte er ikke enige om alt, og vi kan gjøre ulike vurderinger av ulike saker, understreker Skoghaug.

-I denne saken sier to av våre lokale tillitsvalgte at de har forsøkt å ivareta det de mente var interessene til to av våre medlemmer. Vi mener at de burde snakket med de to kvinnene før de foretok seg noe mer, sier Fagforbundets nestleder.

For ytterligere informasjon, kontakt kommunikasjonssjef Kjell-Erik Kallset, tlf 95 22 81 58.